Hatalmas ajándékokat kapnak az LG TV tulajdonosai!

Hatalmas ajándékokat kapnak az LG TV tulajdonosai!

2024. Szeptember 9-től egészen október 3-ig megrendezésre kerül az LG Streaming hetek, a WebOS 10 évfordulója alkalmából. A legalább WebOS 4.0-t futtató TV tulajdonosai nagy értékű Streaming előfizetés ajánlatcsomagot kapnak, ami szerintem egy ilyen cégtől nagyon pozitív dolog. Főleg, hogy most egyre több Streaming szolgáltató emeli az árát..

Minden promóciós héten más és más nemzetközi és hazai streaming ajánlatokat kapnak a tulajdonosok, legyen szó akár ingyenes próbaidőszakról, vagy nagy kedvezményről, amiket egy direkt erre létrehozott alkalmazásból lehet beváltani (LG Streaming Week).

Na de lássuk, hogy milyen finomságokat kapnak az LG TV tulajdonosai:

(Ingyenes próbaidőszakos ajánlatok)

  • Apple TV+ 3 hónapig ingyenesen hozzáférhetünk az Apple saját streaming szolgáltatójához (amennyiben nem vagyunk rá jelenleg előfizetve), ahol olyan nagy címeket tudunk megnézni mint az Utolsó befutók sorozatot, a Ted Lasso sorozatot, A felbújtók filmet, de ezeken kívül sok-sok más sorozatot és filmet találhatunk meg az alkalmazásba. Az egyik probléma viszont ott kezdődik, hogy egy tartalomhoz sincs Magyar szinkron, de viszont Magyar felirattal élvezhetjük a tartalmakat, és legfeljebb 5 családtagunkkal megtudjuk osztani az előfizetésünket Apple ID-n keresztül. Az értéke pedig 8370 Ft. (Az ajánlat a 2018 és 2024 között megjelent LG 4K és 8K Smart TV-kre, valamint a StandbyMe és StandbyME Go modellekre vonatkozik, és 2025. november 11-ig tart az ajánlat.)
  • Apple Music Ha már Apple TV+, akkor miért ne lehetne Apple Music próbaidőszak? Az Apple Music-hez is 3 hónapig ingyenesen hozzá tudunk férni (amennyiben nem vagyunk rá jelenleg előfizetve), ahol az egyik legjobb hangminőséget tudjuk élvezni. Több mint 100 millió zeneszámot tudunk rajta streamelni, több mint 30 ezer szakértők által összeállított lejátszási listával, Apple Music Rádióval. Olyan funkciókhoz is hozzáférnek a előfizetők, mint az Apple Music Sing, ami karaoke módot jelent, valamint veszteségmentes hangzáshoz is. Az értéke pedig 5370 Ft. (Az ajánlat a 2018 és 2024 között megjelent LG 4K és 8K Smart TV-kre, valamint a StandbyMe és StandbyME Go modellekre vonatkozik, és 2025. április 30-ig tart az ajánlat.)
  • SWEET.TV 3 hónapra ingyenes hozzáférést kapunk az L-es csomaghoz, amivel több mint 120 TV csatornához kapunk hozzáférést, amennyiben még nem volt SWEET.TV előfizetésünk. Akinek nem lenne ismerős ez a Streaming szolgáltató, annak elmondom hogy ez egy Ukrán TV szolgáltató, ami az évek alatt több Europái régióban megjelent, köztük itt hazánkba is megjelent 2021 végén. Olyan TV csatornák találhatóak meg, mint az RTL csatornái, Discovery, Nickelodeon és társai, AXN és Viasat csatornák, és a TV2 csatornái, valamint egyedi film csatornák, köztük Akció zónával és Valódi drámával. A csatornákon kívül filmeket is tudunk kikölcsönözni és megvásárolni, mint pl egy videótékában, viszont egy pár filmet ingyenesen is meg lehet nézni az L-es csomaggal. (A SWEET.TV-ről és a társairól is tervben van egy külön cikk) Az értéke 14700 Ft. (Az ajánlat 2024. december 31-ig tart.)
  • Baby Shark World Ki emlékszik arra a zenére a YouTube-ról, hogy „Baby Shark, doo-doo, doo-doo, doo-doo”? Szerintem mindenki… Azonban meglepetésre a Pinkfong hozott létre egy olyan platformot, ahol csak is gyermektartalmakkal lehet találkozni, mint dalokkal, és mesékkel. És most 1 hónapig ingyenes hozzáférést tudunk szerezni ehhez a gyermek streaminghez, akinek még nem volt ehhez előfizetése, azonban az áráról nem találtam semmit információt. (Az ajánlat 2024. október 14-ig tart.)
  • Crunchyroll 1 hónapig ingyenesen ki lehet próbálni ezt a streaming szolgáltatót, amennyiben még sose volt Crunchyroll előfizetésed. Ez olyan streaming szolgáltató tulajdonképpel, ahol csak is animés tartalmakkal találkozhatsz, több mint 25 000 órányi anime tartalommal. Ennek az értéke 1890 Ft. (Az ajánlat 2024. október 13-ig tart.)

(Kedvezményes ajánlatok)

  • Blacknut Ez egy felhős gaming streaming oldal, ahol több mint 500 játékhoz kapunk hozzáférést, olyan címekhez mint: Assasin’s Creed Brotherhood, A Plague Tale: Innocence, HOT WHEELS UNLEASHED, Vampyr, Overcooked! 2, vagy a Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway játékokhoz. Az LG jóvoltából a Blacknut-hoz most mindössze 390 Ft-ért férhetünk hozzá egy hónapig ha új előfizetők vagyunk, amihez 30 perces próbaidőszak is jár. (Az ajánlat a 2021 és 2024 között megjelent LG Smart TV-kre vonatkozik, és 2024. október 13-ig tart az ajánlat.)
  • DAZN Sport rajongók figyelem! Az LG jóvoltából az NFL Game Pass Season Pro előfizetésre 25% kedvezmény kínál a streaming szolgáltató az új előfizetőknek. (Az ajánlat 2024 szeptember 22-ig tart.)
  • MUBI A MUBI is egy videóstreaming szolgáltató, ahol saját gyártású tartalmak állnak rendelkezésre. A katalógus világmozifilmekből áll, mint pl a Close, Aftersun, Gasoline Rainbow, In The Mood For Love, vagy a Vortex film. Mint az Apple TV+ esetében is, itt sincs Magyar szinkron, viszont Magyar feliratokkal se fogunk találkozni. Azonban 6 hónapig 70% kedvezményt kapunk az LG jóvoltából. (Az ajánlat 2024. október 6-ig tart.)
  • Rakuten TV A Rakuten TV hasonló, mint a SWEET.TV, azonban itt ingyenes TV csatornákkal találkozunk, és egy széles videótékával. Most azonban 2024. szeptember 22-ig a 2018 és 2024 között megjelent UHD feletti LG TV tulajdonosok minden filmre 20% kedvezményt fogunk kapni.

Szóval tulajdonképpel tényleg egy nagy ajándékot kapunk az LG-től, mivel szerintem a 9 ajánlat között (amiből 5 ingyenes próbaidőszakos) mindenki kedvére talál neki kedvező ajánlatot. Azonban elképzelhető, hogy országonként más-más ajánlattal készült az LG, mivel 44 országba lesz a LG Streaming Week. Valamint az is elképzelhető, hogy lesznek még egy pár ajánlatok, ha lesznek akkor frissíteni fogom ezt a bejegyzést.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Legrégebbi
Legújabb A legszavazatottabb
Inline Feedbacks
View all comments