Drágább lesz kettő előfizetés, elindult az új Előfizetés kalkulátor!

Drágább lesz kettő előfizetés, elindult az új Előfizetés kalkulátor!

Ezen a héten két szomorú hírt is kaptunk… Áremelés lett a Netflix-nél, valamint a YouTube-nál.

Drágábbak lettek a Netflix csomagjai

Először a Pénzcentrum hozta le hétfőn, hogy bizony emelkedni fog a Netflix csomagjainak az ára, mivel maga a Netflix elkezdte kiküldeni az ezzel kapcsolatos e-maileket. Eddig más országokba lett áremelkedés, azonban most mi se tudtuk ezt megúszni.

A Netflix Alap csomagja 2490 Ft-ről 2890 Ft-ra fog emelkedni, ez 400 Ft-os emelkedés. A Netflix Standard csomagja 3490 Ft-ról 3990 Ft-ra fog emelkedni, ez már 500 Ft-os emelkedés. Valamint a Netflix Prémium csomagja pedig 4490 Ft-ról 5090 Ft-ra fog emelkedni, ez 600 Ft-os emelkedés.

Ha pedig vendégfelhasználókat szeretnénk hozzáadni az előfizetéshez, akkor azt 1190 Ft-os havi díjért cserébe tehetjük meg.

Az új felhasználóknak már az új árat kell fizetniük, de azonban a jelenlegi előfizetőknek csak Szeptember 19. dátumtól kell az új árat fizetniük.

Az indulás óta először emelkedik a YouTube Premium ára is

Tegnapelőtt egy szokatlan YouTube-os e-maillel kezdődött a nap.. Emelkedni fog a YouTube Premium ára. Erre már lehetett számítani, hogy idén drágább lesz a YouTube Premium előfizetés hazánkba is, de azonban arra nem számított senki, hogy a Családi csomag majdnem a duplájára fog emelkedni.

A YouTube Premium ára 1790 Ft-ról 2390 Ft-ra fog emelkedni, ez 600 Ft-os emelkedést jelent. Az hallgatóknak szánt YouTube Premium 1090 Ft-ról 1490 Ft-ra fog felemelkedni, ez 400 Ft-os emelést jelent. Viszont a YouTube Premium Családi csomagja az 2690 Ft-ról 4790 Ft-ra fog felemelkedni, ez már 2100 Ft emelkedést jelent.

A YouTube Music Premium ára 1490 Ft-ról 1990 Ft-ra fog felemelkedni, ez 500 Ft-os emelkedést jelent. Az hallgatóknak szánt YouTube Music Premium 790 Ft-ról 1090 Ft-ra fog felemelkedni, ez 300 Ft-os emelkedést jelent. Míg a YouTube Music Premium Családi csomagja 2290 Ft-ról 3290 Ft-ra fog felemelkedni, ez pedig pont 1000 Ft-os emelkedést jelent.

Úgy, mint a Netflix esetében is, itt is az új előfizetőknek már az új ár fog megjelenni, azonban a jelenlegi előfizetőknek október 10-től kell az új árat fizetni. Azt is meg kell jegyezni, hogyha az App Store-ból fizet elő valaki a YouTube Premiumra, akkor annak számítania kell a +30% díjra is. Így pl a YT Pro Családi csomagja már 6190 Ft, ha iPhone-ról fizetünk elő.

És elindult az Előfizetés kalkulátor!

A tegnapi napon az általam fejlesztett MICOLOX egy eléggé hasznos eszközzel bővült, még pedig az Előfizetés kalkulátorral. Ezzel az eszközzel ki tudjátok számolni azt, hogy egy hónapba mennyit fizettek a különböző előfizetésekre. Az áremelkedések miatt jött pont létre ez az eszköz, ami már több mint 20 előfizetést támogat, és ez a lista folyamatosan bővül! Egyenlőre azonban ez egy béta eszköz, de ha minden jól megy, akkor pár héten belül már stabil eszköz lesz. https://www.micolox.com/pricecalculator/

Feliratkozás
Visszajelzés
1 Comment
Legrégebbi
Legújabb A legszavazatottabb
Inline Feedbacks
View all comments
Balint
Balint
11 napja

Mi YouTube családiban vagyunk és amúgy végülis nemmeglepő a drágulás, de attól persze kár, 5 emberre 2600, egyre pedig 1700? (eddig)

Last edited 11 napja by Balint