Bevezeti a TikTok a csoportos beszélgetéseket

Bevezeti a TikTok a csoportos beszélgetéseket

A tegnapi napon bejelentette a TikTok, hogy egy nagy frissítés fog érkezni a napokba, ami elhozza a csoportos beszélgetési lehetőséget, valamint érkezik a matricakészlet (avagy a TikTok Stickers) is!

Visszatér a YouTube egykori népszerű funkciója a konkurenciához?

Még 2019-ben szűnt meg a YouTube csoportos beszélgetési funkciója, ahol lehetővé tette azt, hogy egy meghívásos alapú csoportokat hozhatunk létre. Azonban ez a funkció elérhetővé válik végre a TikTok-on is! Már eddig is tudunk beszélgetni az ismerőseinkkel a TikTokon, videókat/élő adásokat is tudunk megosztani, viszont egy ideje lehetett már olyanoknak is írni maximum 3 üzenetet, akik ezt engedélyezték a beállításokban. De most a TikTok lehetővé teszi azt is, hogy csoportot hozzunk létre, amiben legfeljebb 32 személy kerülhet bele. Azonban a 13 és 15 év közötti tinédzsereknek biztonsági okokból nem lesz elérhető számukra a csoportos beszélgetés.

A TikTok a blogbejegyzésében még azt is írta, hogy: „A TikTok inspirálja az önkifejezést, egyszerű módot biztosítva a hiteles és rokon tartalmak megosztására. A Csoportos csevegés kihasználja ezt az erőt, lehetővé téve, hogy közös megtekintési élményt hozzon létre barátaival, családjával és közösségeivel. Nézze meg, kommentálja és reagáljon együtt valós időben, így minden interakció dinamikusabb és összekapcsoltabb lesz.”

TikTok Stickers

A csoportos beszélgetés mellett a TikTok elindította a TikTok Stickers nevű platformot, ahova bárki beküldheti a saját matricáit, ami egy felülvizsgálat után már küldhetjük is a beszélgetésekben. Ez nem összekeverhető a jelenleg is létező videómatricákkal. A TikTok Stickers ezen a linken elérhető: https://www.tiktok.com/stickers

A csoportos beszélgetés még jelenleg számomra nem áll rendelkezésre, viszont ha Ti megkaptátok már, akkor azt jelezzétek hozzászólásba.

(Forrás: TikTok Newsroom)

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Legrégebbi
Legújabb A legszavazatottabb
Inline Feedbacks
View all comments