Érkezhet a Samsung telefonokba a Dynamic Island?

Érkezhet a Samsung telefonokba a Dynamic Island?

A napokban több kiszivárgás is történt a legújabb One UI 7-gyel kapcsolatba az X platformon, ami az egyik legnagyobb újdonsága a közel 2 éve az Apple által bemutatott Dynamic Island (avagy Dinamikus Sziget) klónja lehet.

Az Apple féle Dinamikus Sziget

De ne fussunk ennyire előre!

A Gyorspanel két részre válhat. Talán a Xiaomi felhasználók számára ismerős a gyorsbeállítások és az értesítés két részes változata, ami a Samsungnál másabb lesz. A két oldal között balra vagy jobbra csúsztatva lehet váltani a két gyorspanel között. De lehetőség lehet majd az is, hogy a gyorsbeállítási kapcsolók címkéjét el lehet rejteni, ami azért lehet hasznos, hogy talán jobban átláthatóbb lesz az egész gyorspanel.

Ami nagy változás lehet több év után, hogy az alapértelmezett alkalmazás ikonok is megváltozhatnak teljesen.

Ami azonban az ikonos képnél is észrevehető, meg több hír is van róla, a Samsung is megcsinálta a saját Dinamikus Szigetét, ami hasonlóan működhet, mint az almás eszközökön. Lehetőség lesz látni az éppen futó zenének borítóképét, a folyamatba lévő hívást, vagy stoppert, de további funkciója is lehet majd.

Végezetül a töltöttségi szintet jelző ikon is megújulhat teljesen, valamint még sok változás várható majd az új One Ui 7-es verzióba, amit pár héten belül bemutathat a Samsung hivatalosan. Amint be lesz mutatva, akkor érkezik róla a bejegyzés!

Ti mit gondoltok? Jó irányba megy a One Ui, vagy rossz irányba? Írjátok le a hozzászólásokba!

(Forrás: SAMMOBILE, Kép)

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Legrégebbi
Legújabb A legszavazatottabb
Inline Feedbacks
View all comments